Friday, May 25, 2012

Scrumptious cheesecake with fresh strawberry

Memang petani berjaya sekarang ni.. duk menanam carrot, menanam tembikai, menanam strawberry la pulak sekarang!! hehehhe

Sebenarnye ni cheesecake terpemes kat Dessertholic. Tapi, customer TT merangkap kawan skolah TT dulu nak strawberry kat atas tu.. tu yg penuh sarat  mereka tersusun kat atas cheesecake. Yummy ;)


Boleh aje nak request camne pun sbnrnye, bgtau nak camna..nnt TT quote harga. Untuk strawberry ni, ada 2 jenis sama ada yg local (kecik, masam n murah) atau imported (besar,xde la masam n mahal sikit).


Apa special cheesecake ni?? TT ada kan dalam menu..khas utk customer TT. This is the best cheesecake recipe i've ever tried. Ia tak mampat n padat mcm New York cheesecake. Tapi fluffy n creamy. Memang xdapat kat mana2 selain Dessertholic ;p

Scrumptious cheesecake
+fresh strawberry
Large size

Untuk order yg camni, kna bgtau awal okey..sbb nak petik strawberry tu perlu masa jugak taww..;p

2 comments:

  1. Hi nani. Singgah di sini. Dah bertambah sekarang. Moga bertambah maju ya

    ReplyDelete