1 loyang lapis prune ke KL. Di order oleh my BFF ;)
Mula kata nak lapis prune. Pastu tetiba lepas TT kata "lapis tembikai pun ssedap"..dia pun tukar ke lapis tembikai.
Bila TT teringat yg dia kata nak bg org makan time majlis tunang sepupu dia..TT rasa, lapis prune lebih sesuai kot utk 'warga emas'. ehee..Almaklum, majlis gini kan selalu warga emas yg ramai. Kadang diorang tak suka menda2 yg ade cheese ni. So, nak selamat..lapis prune lah.
Kawan TT terus tukar balik. Lgpun, dia dah pernah rasa kek lapis tu time dtg umah TT dulu ;)
Ahad TT poslaju..lambat pulak sampai.haishh...
Kek lapis ni tahan lama walau tak guna bahan pengawet. Just make sure la time potong tu pisau tak basah, balut semula dlm cling wrap, pastu simpan peti. Kalo ikutkan, 3 bulan pun tahan. Dengan syarat tak makan la eh..kat umah TT ni, kalau lapis tembikai yg separuh tu..tak sampai seminggu dh licin. Tu pun kna sorok.hahahha...
No comments:
Post a Comment